Praktijkmanagement account vernieuwd

Op verzoek van velen en in navolging op de erkenning als officieel MBO4 onderwijsinstelling heeft Dentallect het Praktijkmanagement account vernieuwd.

In het account treft u nu volledig kosteloos PAK1 – Basis start tandartspraktijk. Dit pakket kunt u ook kosteloos uitdelen aan nieuw op te leiden medewerkers. Het pakket heeft het voordeel dat medewerkers die opgeleid willen worden aan de hand van het pakket tot een oordeel kunnen komen of de mondzorg passend is voor hun. De tandartsopleider kan op zijn beurt aan de hand van de studieresultaten zich een indruk vormen van de leersnelheid en motivatie van de nieuw op te leiden medewerker. Hiernaast is de nieuw op te leiden medewerker na het afronden van dit pakket bekend met de basisterminologie en de basisbegrippen binnen de tandheelkunde.

Naast het genoemde pakket zijn nog enkele andere modulen die van dienst kunnen zijn kosteloos verkrijgbaar, zoals bijvoorbeeld IGZ protocollen en checklists.

Het merendeel van de Dentallect modulen zin verkrijgbaar met een prijsreductie van doorgaans 40%.

Het praktijkmanagementaccount is handig om direct medewerkers in de praktijk mee op te leiden en eventueel aansluiting te geven op een erkende MBO4 opleiding.

Voor meer informatie bekijkt u de brochure of gaat u direct naar de webshop.

Totaal Account Dentallect

DOWNLOAD HIER de brochure praktijkmanagement account

Naar de webshop
2017-07-24T12:36:41+01:00