Online nascholing voor tandartsassistenten

Ben je op zoek naar goede nascholing voor tandartsassistenten? Maak dan kennis met Dentallect, het e-learningplatform dat speciaal is ontwikkeld voor ambitieuze tandartsassistenten. Of je nu aan het begin van je carrière staat of al jarenlang in de tandartspraktijk werkt, Dentallect biedt een uitgebreide collectie leermiddelen waarmee je je kennis naar een hoger niveau kunt tillen.

Maak kennis met Dentallect voor je tandartsenpraktijk

Dentallect biedt een breed scala aan cursussen en trainingen, van algemene tandheelkunde tot specialistische behandelingen. Met behulp van interactieve modules en praktijkgerichte casussen leer je nieuwe technieken en blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied. Zo kunnen jij en jouw team zich blijven ontwikkelen en de best mogelijke zorg aan jullie patiënten bieden.

Voordelen van Dentallect

Iemand volledig opleiden tot tandarts- assistent.

Geaccrediteerde (na)scholing in lijn met de protocollen/ richtlijnen.

Mogelijkheid om je eigen leerplan samen te stellen.

Een goede en fijne leer- methodiek met video's en toetsen.

Praktijkgerichte nascholing die 100% aansluit op MBO-4 opleidingen.

Wat zeggen anderen?

Waarom ook grote organisaties extern e-learningmodules inkopen

E-learningmodules inkopen naast de eigen, zelf ontwikkelde leerprogramma’s? Bij TopMondzorg zien ze de voordelen van zo’n externe aanvulling. De organisatie werkt met modules van het e-learningplatform Dentallect. 

‘In 10 à 12 weken leiden we zélf iemand op tot volwaardig assistent

Bij De Tandartsengroep Delft lijken ze geen last te hebben van de krapte op de personeelsmarkt. Assistenten worden op een bijzondere manier geworven. Het e-learningplatform Dentallect speelt daarbij een sleutelrol. ‘Een tekort aan assistenten? 

Deze instellingen maken gebruik van Dentallect

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je interesse in Dentallect voor je praktijk? Neem dan contact op met:

Jotine Lambert

Leermiddelenadviseur praktijk

jotine.lambert@bsl.nl
+31 (0) 6 27 18 94 42

Registers en keurmerken

StandbyDag, het jaarlijkse congres voor de assistente!

Op zaterdag 4 november 2023 vindt de 36e StandbyDag plaats, een dag speciaal voor tandarts-, preventie- en orthodontieassistenten. Verrijk je kennis over mondgezondheid, de assistent van de toekomst, mondafwijkingen, kindertandheelkunde en motiverende gespreksvoering. Daarnaast biedt de Standby Expo inzicht in tandheelkundige innovaties. Mis deze kans niet om bij te blijven in je vakgebied. Ontdek meer op standbydag.nl

Ontdek het gemak van Dentallect en start de gratis demo